Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Miért pont tőlünk?

Az egyszerűség kedvéért, először is engedje meg, hogy tegeződve folytassunk az oldalunkon minden kommunikációt, így sokkal kellemesebb lesz a nálunk eltöltött idő! Ha a jövőben bármiért keresel minket, levelet írsz nekünk, természetesen akkor is követni szeretnénk ezt. Reméljük, ezzel Ön is, Te is egyet értesz!

Családi vállalkozásunk alap ötletét az adta, hogy gyermekeinknek olyan fejlesztő és élmény játékokat szerettünk volna vásárolni, melyek nem csak 1-2 napig vagy hétig bírják a szakavatott és kritikus "zsűri" kezében, hanem akár még a kistesó is használni tudja. Fontos volt az is, hogy a ne csak egy adott korosztálynak szóljon az adott játék, hanem folymatosan nyújtsa a felfedezés, az újdonság hatását és sok új képességgel szaporíthassa csöppségeink fejlődő személyiségét! Ismervén a jelenlegi játék kínálatot és a minőségi vagy éppen csak annak neveztt termékeket, a © MATTEL  mellett tettük le voksunkat, de azt tapasztaltuk, hogy nincs egy olyan áruház, ahol erre a gyártóra kellő fókusz került volna, így hát gondoltunk egy nagyot, (meg még néhány nagyot) és hoztunk egy döntést!

Ha nincs, akkor majd mi megcsináljuk! És így is tettünk! Ennek a folyamatnak, és a hosszú ide vezető útnak, munkának, pénznek és energiának eredményeképp vagy itt velünk Te is, és olvasod e sorokat!

...minden, ami © MATTEL  
 

Ha minket választassz, pár dologban biztos lehetsz:
- minden © MATTEL  terméket megtalálsz nálunk, ami az országban hivatalosan elérhető

- csak valóban minőségi játékokkal fogsz találkozni, erre garanciát vállalunk 12 hónapig, minden termékünkre (bővebb információt itt találsz)

- 0-6 éves korig, fiúknak és lányoknak, mindent megtalálsz, ami szórakoztat, gondolkodtat és fejleszt, vagy akár a TV-ben is láttál

- nagy fokú szakértelemmel felvértezve, bármilyen kérdésedre választ fogsz kapni

- gyorsan és biztonságos fogod megkapni a kiválasztott termékeket

- társadalmi szerepvállalásaink alkalmával lesz lehetőséged velünk együtt közösen, a gyermekekért és valami jó ügyért lépéseket tenni, hiszen Te is számítasz és ők a legfontosabbak

Reméljük, hogy kellemes időtöltésben lesz részed oldalunkon és sok játékaink által sikerül mosolyt csalni gyermeked arcára!

 

Vissza a főoldalra

Árukereső.hu